Kommande evenemang


Skrivet av
God Jord

Här kan du titta för att se kommande evenemang som God Jord ordnar och deltar i.

För dig som inte har en lokalgrupp nära dig finns Digigruppen. Gruppen ses över zoom och diskuterar olika ämnen. Den här våren är det politik som gäller. Mer info finns här

Walk for Future "Fred med jorden - fred med varandra"

Vad? Pilgrimsvandring för klimatet
När? 2-4 september
Var? Uppsala till Vallentuna

Vandra för klimatet med God Jord:are och andra!

Årets Walk for Future-vandring, "Fred med jorden - fred med varandra", kommer ske under fyra veckor före riksdagsvalet. Syftet är att påminna oss alla, väljare såväl som beslutsfattare, om de verkligt stora framtidsfrågorna och hur de hänger ihop. Vi börjar i Åbo den 14 augusti och når Sverige (Grisslehamn) den 25. Vi vandrar vidare ner genom Roslagen mot Stockholm dit vi anländer den 9 september. Där kommer vi att lämna vårt budskap i riksdagshuset och delta i demonstration med Fridays for Future.

Helgen den 2-4 september är medlemmar i God jord särskilt välkomna att delta! Fem platser är reserverade för oss dessa dagar. För att ansluta fredag morgon kan man t ex ta buss från Uppsala (nr 677) till Alhamra, nära Rimbo. För att ansluta fredag em/kväll, ta Roslagsbanan till Frösunda station. På söndagen räknar vi med att vara framme i Vallentuna ca kl 16.

Logi blir på golv i församlingshem. Vi delar på kostnader för mat och övernattning, ca 150 kr/dygn. Följebil kommer finnas för den svenska delen, där kan man lägga in en del av sin packning.

Mejla anmälan till annika.spalde@svenskakyrkan.se. Välkommen med!

Höstsammankomsten 2023!

När? 23-25 september
Var? Pingstkyrkan i Borlänge

Mer info kommer