Skribenter

Kontakt?

Vill du komma i kontakt kan du antingen maila styrelsen via info@godjord.nu eller skriva till God Jords messenger.Johannes Widlund

Mäkta ödmjuk/stolt ordförande för God Jord! Vi vill hjälpa svensk kristenhet att leva osjälviska och hållbara liv. Jag är övertygad om att det också kan vara riktigt kul! Pluggar miljökommunikation!

Andreas Lundström

Har du frågor angående hemsidan kan du vända dig till mig.
Uppsala
Micael Grenholm

Teolog och utvecklingsvetare som brinner för att sprida Guds Rike. Älskar att skriva och föreläsa om enkelhet, rättvisa och aktivism i Andens kraft.

Erika Stacke

Göteborgs-student på väg mot en kandidat i globala studier. Tycker om lovsång, aktivism, och att prata tro! Sitter med i God jords styrelse.

Linn Tholén

Digital kommunikatör och Norrköpingsbo som längtar efter ett liv i balans och i gemenskap med Gud och skapelsen.
Uppsala
David Gunnevik

Läser Ämneslärarprogrammet i historia och svenska. Älskar att sitta utomhus en solig dag med kaffe, bok, musik i hörlurarna och blicka ut över Guds underbart fantastiska skapelse. LJUVLIGT.

Johnna Svenneling

Miljöingenjör som gillar att hjälpa till i församlingen och hitta på diverse saker. Älskar att vara ute i naturen och framförallt cykla velomobil. En av två redaktörer för God Jord.

Sandra Peterson

Redaktör för God Jords hemsida. En pratglad perfektionist och en kristen feminist som brinner för miljö och rättvisa. Älskar Gud och älskar Norrland (i den ordningen)!